Kia VENGA Forum

Zoek & filter binnen 221.185 topics
0 topics gevonden | Pagina 1 van 1
  • Geen problemen gevonden met huidige filters.

Kia Venga problemen

Op deze pagina vind je alle Kia Venga problemen én oplossingen. Erg handig bij je zoektocht naar een nieuwe auto.

Iedere auto heeft zo zijn kwaaltjes. Dit betekent niet dat het in zijn algemeenheid geen goede auto is, maar het kan wel handig zijn om je hier op voor te bereiden. Zo weet jij precies waar je op moet letten bij het bekijken van de auto of het maken van de proefrit.

Kia Venga

De Kia Venga is een compacte MPV die voor het eerst werd geïntroduceerd in 2009. Het is een praktische en veelzijdige auto met een ruim interieur en een goede zitpositie. De Venga is ook erg zuinig in het gebruik en beschikt over moderne technologieën zoals Bluetooth en een achteruitrijcamera.

De Kia Venga is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Venga ComfortLine, de Venga DynamicLine en de Venga GT-Line. De auto wordt geleverd met een keuze uit verschillende motoren, waaronder benzine- en dieselmotoren en een automaat of handgeschakelde transmissie.

De Kia Venga heeft een goede reputatie op het gebied van veiligheid en heeft een 5-sterren Euro NCAP-beoordeling gekregen. De auto beschikt over verschillende veiligheidsvoorzieningen, waaronder elektronische stabiliteitscontrole, airbags, ABS en een remsysteem met elektronische remkrachtverdeling.