BMW 3-serie Touring 2006: Airco werkt soms wel , soms nie

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: N52B25A, Motorinhoud (cc): 2500, Vermogen (kw): 160

Heb hier een bmw 325 e90 staan waarvan de airco soms wel en soms niet werkt . Regelmaat is er niet echt in te ontdekken . Weersomstandigheden maken niet uit.
Het enige wat al een paar gebeurd is dat na een lange rit met maximale koeling en een korte stop ( bijv om te tanken ) de airco weer niet werkt . Na een volgende stop kan hij dan ineens weer wel werken .Heb nu al behoorlijk wat tijd en geld aan deze auto gespendeerd maar krijg het probleem maar niet gevonden .Heb t volgende al aan de auto gedaan :
- Airco service uitgevoerd + fluor ( geen lekkages aanwezig )
-Verdampertemp sensor vernieuwd 2x ( 1 x uni , nu orgineel )
- Aircopomp al 2x vernieuwd ( = variabele pomp )
- Bedrading , zekeringen , stekkers gecontroleerd
- druksensor vern ( uni)
- geen foutcodes in systeem
- binnen / buitentemp en zonlicht sensor gecontroleerd in parameters = in orde
- kachelaanjager regelunit vern ( uni)
- kachelbediengspaneel vervangen door een gebruikte ( = airco ecu )
Dit alles heeft echter niets geholpen . Iemand eerder dit probleem meegemaakt of nog tips ? Dan hoor ik het heel graag .gr Dennis

Dennismoe

Geplaatst door Dennismoe PRO , lid sinds 2 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 3-serie Touring of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.