BMW 5-serie Gran Turismo 2010: Scherm update of modules

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: N55B30A, Motorinhoud (cc): 3000, Vermogen (kw): 225

Hallo iedereen,

Pas een "nieuwe" BMW 5gt uit 2010 aangeschaft.
Nu is de navigatie versie van 2014. Hij kan via BMW niet meer geupdate worden, wel via intertune in Rotterdam voor 50 euro.
Echter geeft de huidige navigatie geen maximum snelheid weer en ook file info etc...mis ik. Dus ben niet heel tevreden over de navigatie. Jullie wel?
Is dit met een update anders?

En de bluetooth werkt niet met onze telefoons of is gewoon kapot.
Nu kan deze module ook vervangen worden.

Maar.....ik kan in Vaassen ook een heel nieuw Android scherm voor de BMW 5 GT f07 laten inbouwen. Voor totaal 565 euro.

Hebben jullie hier ervaringen mee of tips wat te doen?

Mitch44

Geplaatst door Mitch44 , lid sinds 9 maanden geleden

1 Reactie

Ehombie PRO, 7 maanden geleden

Misschien kun je deze vraag beter op een bmw forum zetten (bimmerportal).
Heb je een klein scherm of grootscherm...nav?
Deze CIC navigaties zijn al relatief gedateerd (nog wel kaart updates te krijgen)...en niet te vergelijken met de "connected" navigaties.
File/verkeer info wordt niet (?meer?) doorgestuurd via de fm in nederland. In Duitsland en Belgie heb ik het wel eens meegemaakt...dat die mij suggesties gaf voor het een en ander.

Of je bluetooth defect is kan zo niet beoordelen a.d.h.v. deze informatie...evt software update voor de nieuwere telefoons is misschien ook mogelijk. Het vervangen van deze module is niet plug n play! mits iemand weet wat die je leverd (voor codeerd).

Android scherm kan...als je audiofiel bent, niet echt een vooruitgang.
Nieuwere type BMW navigiaties behoort ook tot de mogelijkheid. Maar die zijn wel stuk duurder dan 565 euro. Richting de 2000 euro --> Even googlen....of in bovenstaande forum je vraag voorleggen.

    Dank je wel voor deze informatie. Ik zal eens op het Forum kijken. - Mitch44, 6 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je BMW 5-serie Gran Turismo of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.