Citroen C4 Cactus 2019: Schroefgat dakdrager

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HN05, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 81

Goedemorgen,

Gister hebben wij onze dakdrager + dakkoffer op de auto gehad. Zit zo vast als een huis, dus dat is fijn. Echter heb ik nu een klein probleem m.b.t de schroefgaten t.b.v de dakdragers.

Ik heb geen rail op mijn auto en deze dakdragers klemmen zich dus op het dak. Ook dient er dan nog een schroef ingedraaid te worden in het dak bij de deur, en daar ligt ook gelijk het probleem.

Het ''busje'' waarin dat schroefgat zit, is losgekomen en draait dus mee als ik de schroef losser of vaster wil draaien. Iemand ooit een vergelijkbar idee gehad en / of iemand tips?

ChieldeJong

Geplaatst door ChieldeJong , lid sinds 2 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Citroën C4 Cactus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.