Chevrolet Leganza 1998: Lampje motorcheck

Bouwjaar: 1998

Sinds 2 dagen blijft het lampje "checkmotor" branden echter na een paar minuten gaat het lampje uit, wie weet wat dit kan betekenen en wie heeft dit meer gehad en hoe te verhelpen.

Mvrgr Rob

rob6598

Geplaatst door rob6598 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Leganza? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

kan van alles betekenen , de computer slaat een fout code op
die uitgelezen kan worden bij een dealer.
je kunt zelf het lampje resetten door de accu klem even
los te nemen ,maar hier mee los je natuurlijk de storing niet
permanent op.

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Als je de truuk met het loshalen van de accu klem gaat proberen, realiseer je dan wel dat de opgeslagen foutcode ook weg is. En dan kan de dealer je niet meer helpen totdat het lampje weer brandt.

verrace (0) PRO, 18 jaar geleden

als het lampje weer gaat branden staat er de foutcode ook weer gewoon in. en als het lampje niet meer brand is het ook goed.

oldford (0) PRO, 18 jaar geleden

Doorrijden met een fout in je injektiesysteem kan tot vrij hoge kosten leiden. Meestal stijgt meteen al het benzineverbruik en met de huidige prijzen wordt je daar niet blij van. Maar het kan erger, je kunt bijvoorbeeld de katalysator kapot maken en die kosten gauw enige honderden euro's. Of je kunt de zuigerveren beschadigen als een teveel aan benzine de olie wegspoelt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Leganza of stel zelf een nieuwe vraag.