Daewoo-Chevrolet Cruze: Stuurslot\ sleutel

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo,

Enkele dagen geleden tijdens het aanschuiven aan verkeerslichten wou ik terug aanzetten,motor draaide maar ging geen meter vooruit,werkelijk alsof de handrem op stond.ik had de indruk dat mijn stuur ook vast zat.Even motor af en aangelegd en weer kunnen vertrekken.

Gisteren stap ik in de auto,tot ongeveer 20 maal moeten contact opnieuw draaien en eindelijk startte de motor,niets sloeg aan geen startmotor niks.Ik dacht niet dat mijn stuur vast zat zoals vorige keer...

Mij laten vertellen dat dit aan de sleutel kan liggen,is wel regelmatig eens gevallen..rijd nu met reservesleutel of wijst alles op een defect stuurslot?

Alvast bedankt!

Adam213

Geplaatst door Adam213 (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Chevrolet Cruze? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

kaleido 1 (1580) PRO, 6 jaar geleden

Als het systeem met de reservesleutel wel blijft werken en er zijn geen klachten , lijkt het me aan de andere sleutel te liggen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Chevrolet Cruze of stel zelf een nieuwe vraag.