449 bezoekers online

Fiat FIAT PUNTO 2005: Totale km op de teller word niet meer aangegeven

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 188A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 44

Bij het bereiken van het aantal totale km die mijn auto heeft afgelegd namelijk 400,000 word er niets meer op de meter aangegeven.

Behalve dan vijf strepen -----. De totale afgelegde weg heeft altijd wel gewerkt. De andere gegevens werken nog wel.

Ik heb het geprobeerd te resetten door de accu eraf te halen. Dan geeft de meter 399.999 km aan en een km verder ga deze naar
-----. Behoorlijk lastig zo om dan nog de beurten en te verwachten reparaties te plannen.

Is dit te verhelpen?

jadolino

Geplaatst door jadolino , lid sinds 8 jaar geleden

1 Reactie

0

Elblag, 4 weken geleden

De kilometerteller van uw FIAT PUNTO houd bij de genoemde tellerstand op met tellen.

Dit verschijnsel is bekend. Er zijn meerdere reacties op internet . De vraag is echter of het hier een gebrek betreft óf een producteigenschap. Het feit dat u dit echter nú pas heeft kunnen constateren maar al vanaf nieuw aanwezig was, zou het logisch zijn wanneer FIAT PUNTO dit als een productfout erkend. Uiteindelijk heeft er niet voor niets in een later stadium een modificatie plaatsgevonden en zijn hogere tellerstanden dan 3 ton ook helemaal niet uitzonderlijk.

Bij APK en onderhoudswerkzaamheden worden afgelezen kilometerstanden opgeslagen in de database van De Nationale Autopas. Op zich begaat u geen tellerfraude wanneer telkens deze afgelezen stand genoteerd wordt. Het kan echter wel nadelig geïnterpreteerd worden wanneer vanaf deze stand er géén nieuwe tellerstanden worden geregistreerd. Een vanaf deze kilometrage niet inzichtelijke tellerhistorie én het feit dat deze teller niet meer telt, kan ook van invloed zijn voor de restwaarde van uw FIAT PUNTO .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat FIAT PUNTO of stel zelf een nieuwe vraag.