299 bezoekers online

Ford FOCUS 2002: Lekkage linksachter bij portier

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: FYDD, Motorinhoud (cc): 2, Vermogen (kw): 74

Best kenners,

Ik heb een lekkage linksachter bij mijn portier. Het water loopt onder bij de deur naar binnen wat ervoor zorgt dat het onder de bestuurdersstoel naar een regenbui zeiknat is en ik de auto al een keer professioneel heb laten reinigen.

De garage waar ik hem heb gebracht zegt dat het plastic tussen de deur en de deurkap kapot is en dat die vervangen moet worden.

Hij wou mij 100euro voor een kachelweerstand rekenen dus ik heb niet echt heel veel vertrouwen in hem dus probeer op deze manier een oplossing te vinden.

Ik zal straks nog even wat foto's uploaden

Met vriendelijke groet,

Arno

fordfocusstation

Geplaatst door fordfocusstation , lid sinds 3 weken geleden

5 Reacties

0

limbra, 3 weken geleden

Dat het plastic tussen het paneel en de deur kapot is idd mogelijk, de -oorzaak- is meestal dat de afwaterings gaatjes onder de deur verstopt zijn waardoor de deur vol water loopt na een regenbui of wasbeurt, als dan de folie kapot is loopt het water naar binnen toe, het beste is eerst de gaatjes open prikken en daarna de folie vervangen ,

0

fordfocusstation, 3 weken geleden

Ok dank je wel.. ga ik dat even bekijken

0

kaleido 1, 3 weken geleden

Simpele oplossing , deurpaneel er af halen , je pakt een vuilniszak , knip die op maat en plak deze rondom netjes vast met de zachte duchtape , deze plakt beter.

0

fordfocusstation, 1 week geleden

Bedankt voor de tips. Zo ziet het er uit zonder deurpaneel

0

fordfocusstation, 1 week geleden

Zo dus

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford FOCUS of stel zelf een nieuwe vraag.