123 bezoekers online

Isuzu : Forumregels

ALGEMENE REGELS

1.) De bekendste: NIET schelden, irriteren, uitlokken, ruziën of andere vervelende zaken online doen. Persoonlijke vetes vecht je maar uit per e-mail, buiten het forum om.

2.) Moderator handelingen. Een moderator neemt een beslissing die hij op dat moment het beste vindt. Uiteraard kan er altijd een vergissing zijn of een punt van discussie. Je kunt als gebruiker contact opnemen over een beslissing of handeling, doe dit per email naar de betreffende moderator of anders via het bekende adres: siem@problemcar.nl Hou hierbij regel 1 in gedachten. Botte mails beantwoorden we niet.

3.) Gebruik siem@problemcar.nl en de e-mailadressen van onze moderators niet als vraagbaak voor het stellen van vragen die gewoon op het board gesteld kunnen worden. Vragen die niet in onze e-mail thuishoren verwijzen we terug naar het forum.

4.) Plaats je topics in de forums die daarvoor bedoeld zijn. Is je posting niet meer te vinden waar hij stond, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat een van de moderators hem in het juiste forum geplaatst heeft. Via de zoekfunctie kun je hem gemakkelijk terugvinden.

5.) Illegale zaken zijn verboden op Problemcar. Vragen over het terugdraaien van kilometerstanden, omkatten van auto’s en wat daar op lijkt zijn niet toegestaan en worden door ons verwijderd.

6.) Commerciële berichten, reclame en/of links zijn verboden. De enige uitzondering is een link naar de specificaties van de apparatuur/auto (dus niet naar de homepage van de fabrikant/handelaar).

7.) Zorg ervoor dat je e-mailadres up to date is. Accounts met niet-werkende adressen zullen regelmatig omgezet worden naar een alleen-lezen account totdat de gebruiker met ons contact heeft opgenomen om het account weer in orde te maken.

8.) De forums Algemeen, Feedback en Problemcar zijn geen vergaarbak voor allerlei dingen die niets te maken hebben met Problemcar. Postings die echt onzinnig zijn worden zonder aankondiging verwijderd.

BELANGRIJKE INFORMATIE

1.) Over onduidelijkheden, onenigheden, vragen omtrent het board en alles wat er mee te maken heeft (behalve vragen die dus op het forum gesteld kunnen worden) kun je altijd terecht op siem@problemcar.nl

2.) Elke gebruiker wordt geacht op de hoogte te zijn van bovengenoemde regels en zich daaraan te houden.

3.) Wij houden ons het recht voor deze regels aan te passen wanneer nodig, belangrijke wijzigingen worden apart aangegeven.

Veel plezier toegewenst!
Het Problemcar-team

Opeltje

Geplaatst door Opeltje PRO , lid sinds 18 jaar geleden

1 Reactie

Siem Bijman PRO, 11 jaar geleden

Waarvan akte !

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Isuzu Overig of stel zelf een nieuwe vraag.