Mazda 6 Sportbreak 2008: Stotterende auto

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Beste leden ik heb een probleem met mijn wagen deze stottert bij lage toeren heb de ecu uitgelezen en kreeg de foutcode p0104 wat wijst op problemen met de luchtmassameter. deze is vervangen en het probleem is er nog steeds. Als ik de stekker lostrek van de lmm loopt de motor goed zonder schokken steek ik hem terug in en wis ik de foutcodes dan begint hij terug onregelmatig te draaien. nu heb ik de vacuüm leidingen nagegaan en heb opgemerkt dat er geen vacuum komt op de slang van de map sensor het ligt niet aan de slang heb de vacuüm getest op het inlaatspruitstuk en daar is geen vacuum op. Hoe word daar vacuüm op gemaakt? Is dit via de cilinders of via een slang die ik zo direct niet zie zitten? Of licht het probleem ergens anders? Alvast bedankt voor de hulp.

furax01

Geplaatst door furax01 , lid sinds 10 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mazda 6 Sportbreak of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.