347 bezoekers online

Mercedes-Benz C220 CDI 2001: Elektrische kabel + zekering

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Even een hulpje nodig ben Mercedes niet echt gewoon. Klant heeft gehaperd met de bumper rechts voor en hierbij de kabel van de mistlamp afgerukt en een stuk kwijtgeraakt. Nu heb ik 4 kabels bloot liggen terwijl ik er maar 2 nodig heb. Twee groene en twee bruine. Weliswaar verschillen ze in dikte. Vergeleken met de andere zijde maar daar heb ik maar 2 draden. Heeft iemand een idee waarvoor die andere twee draden dienen en weet iemand de zekering zitten? Deze moet ik toch even checken want enkel de linker mistlamp doet het na het aansluiten van de twee draden even dik als de linker zijde. Alvast bedankt.

devria01

Geplaatst door devria01 PRO , lid sinds 8 jaar geleden

1 Reactie

0

Siem Bijman, 1 week geleden

Volgens een schema die ik heb van deze auto is er op sommiige modellen (amerikaanse uitvoering) een contourlamp aangesloten en een mistlamp die beide een bruine draad als massa hebben. De mistlamp heeft een groene draad als voeding en die komt vanaf de stroomverdelingsunit onder de motorkap. Zou kunnen dat de 2e groenedraad naar de mistlamp linksvoor loopt. De contourlamp heeft een grijze draad als voeding.
Werken de andere lampen zoals knipper en dim-en grootlicht wel? Hebben dezelfde bruine draad als massa.
Misschien heb je hier wat aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Mercedes-Benz C220 CDI of stel zelf een nieuwe vraag.