221 bezoekers online

Opel AGILA 2009: stuurproblemen

Bouwjaar: 2009

Mijn Agila die ik heb gekocht heeft ,n heel vervelend probleem.
En dat is het sturen ,het lijkt wel ,n GMC vrachtwagen van voor de oorlog ,nou zou dit geen groot probleem zijn ware het niet dat het stuur niet automatisch terug komt met het inhalen op de autobaan of gewoon de bocht omgaan, vind ik toch gevaarlijk hoor. in uw forum wordt aangegeven dat met ,n aanpassing dit probleem opgelost zou zijn. Ik zou graag willen weten hoe dat moet, want de garagehouder of dealer hebben geen oplossing.
Eigenlijk is dit ,n fabrieksfout, maar ja ,n terugroepactie kost natuurlijk te veel. Dus als men weet hoe dit moet zou ik zeer dankbaar zijn voor die oplossing. Groet Piet

jpbroek28@ziggo.nl

Geplaatst door jpbroek28@ziggo.nl , lid sinds 2 weken geleden

1 Reactie

0

ferdinand, 1 week geleden

Je plaatst nu tweemaal hetzelfde probleem.Op basis waarvan meen je dat dit een fabrieksfout is.Ik neem niet aan dat je deze auto niet nieuw hebt gekocht.Want dan was het allang opgelost geweest.Als je hem pas hebt gekocht kan je er mee terug op basis van een verborgen gebrek.Daarnaast als de dealer niet weet hoe het opgelost moet worden ,betekent dit dat dit geval exemplarisch is en niet voor alle Agilas van toepassing is en er van een terugroep actie geen sprake is .Ik zou zeggen terug naar de garage.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Opel AGILA of stel zelf een nieuwe vraag.