Alfa Romeo 147 2002: Alfa Romeo 147 Kabel motorkap gebroken

Bouwjaar: 2002

Hallo, voor degene die het probleem hebben dat de motorkap niet meer open gaat omdat de kabel gebroken is het volgende... Ik las op diverse plekken dat mensen heel moeilijk doen om de motorkap weer open te krijgen en de grill eruit breken enz... Dat hoeft dus niet!
Als je de twee onderste roosters onder in de voorbumper eruit klikt kun je vier schroefjes losmaken van je middelste grill, de bovenste schroefjes laat je lekker zitten want daar kun je toch niet bij. Die grill is vrij flexibel en je kunt hem makkelijk naar voren buigen. Als je onder de grill door naar boven kijkt zie je de kabel lopen. Met een beetje dunne handjes kun je net bij de kabel en je hoeft hem alleen maar even naar het midden te bewegen richting het slot en klik... Je motorkap is open!

PsyKootje

Geplaatst door PsyKootje (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (190) PRO, 6 jaar geleden

Bedankt voor de tip.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.