Peugeot Partner 2.0 hdi 2004: Airco valt uit met warmte nu

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Airco valt uit bij warmte. Gisteren auto binnen gedaan maar we vinden het probleem niet. Eerst kwam er geen spanning op compressor en daarom alles nagelopen en er was niets raars aan de relais of kabels te zien. Na verloop nog eens gestart en bleek airco weer te werken dus auto opgehaald en tijdens het rijden viel ie weer uit. Ik heb zelf vermoeden dat er ergens door warmte een slecht contact ontstaat. Enige suggesties waar er nog kan gekeken worden. Is compleet vernieuwd 2 jaar geleden, kachelweerstand is een paar maand geleden vernieuwd en de druk is nog steeds goed .dringend hulp gevraagd met deze temperatuur, mijn honden zijn u dankbaar

Vaneester

Geplaatst door Vaneester , lid sinds 4 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Peugeot Partner 2.0 hdi of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.