Renault Laguna Grand Tour 2006: Automatische parkeerrem vertoont kuren

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: M9RA7, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 110

Revisie van de unit voor de automatische parkeerrem nodig. Weet iemand een adres voor zo'n revisie?

Op dit moment als je handmatig de parkeerrem wilt zetten of als deze er automatisch erop gezet wordt, dan hoor je een hoop kabaal van achteren (dus elektrisch motortje loopt), maar rem wordt niet gezet (links niet en rechts niet).

In Engeland heb ik 2 bedrijfjes gevonden die zich op revisie van de box hebben toegelegd en ze zeggen dat het te reviseren is. Een bekend euvel noemen ze het. Maar de termijn waarop ze kunnen is mij niet passend. En daarnaast hou ik het liever in NL met al dat Corona gedoe.

turborobbie

Geplaatst door turborobbie , lid sinds 8 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Renault Laguna Grand Tour of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.