447 bezoekers online

Volkswagen GOLF 2001: Lekstroom

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AQY, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 85

Hallo!,

sins enige tijd geleden heb ik het probleem met mijn golfje dat deze niet meer wilt starten na enige tijd stil staan. eerst viel het wel mee hoe erg het werd, zodra ik de sleutel om sloeg ging de startmotor een aantal keer rond en starte na zon 15-20 seconden. ik begrijp dat dit niet de bedoeling is alleen heb nog geen duidelijke aanleiding van het probleem kunnen vinden. nu heb ik de accu vervangen en bleef het probleem zich nogsteeds voordoen. verder heb ik alle zekeringen doorgemeten, deur verlichting nagekeken binnenverlichting nagekeken. ik en mijn oom hadden met behulp van een lage spanningszoeker kunnen doormeten dat in sommige binnenverlichting een soort storing zat, deze hebben we losgekoppeld en gekeken of hij nog spanning verloor, de accu verloor geen stroom meer. maar de ochtend er na had ik nogsteeds de zelfde startproblemen. nu is het op het punt dat ik hem elke keer met behulp van startkabels moet opstarten (wat niet zeer handig is)

mocht je hier iets over weten, laat wat achter


Bij voorbaat dank!

GolfMK4knul

Geplaatst door GolfMK4knul , lid sinds 1 week geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen GOLF of stel zelf een nieuwe vraag.