Audi A4: op G3 wel of niet kopen?

Bouwjaar: 1996

Ik ben van plan om een 1.6 A4 op G3 te kopen van ongeveer bj. '96. Er is me verteld dat ik dit beter niet kan doen omdat audi's op gas "snel op" zijn. Kan iemand mij een beetje een indicatie geven vanaf hoeveel km ze motorisch op zijn en ik het beter niet kan doen?

Nefer

Geplaatst door Nefer (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

hakeemolajuwon (0) PRO, 21 jaar geleden

Laatst had ik een A4 1.8 20V met lpg, ter reparatie aangeboden gekregen met ruim 4.5 ton aan kilometers op de teller. Bleken een paar uitlaatkleppen verbrand te zijn. Bij zo'n km.stand kan je toch niet spreken van snel op..... wel? Overigens staan VAG producten allerminst bekend als snel versleten op gas, maar ik kan me vergissen.

dupl-u-3062-5dd146e5ea76a+wb1209 (0), 21 jaar geleden

Ik heb 2 jaar lang een A4 1.6 op G3 gereden, totaal 55dkm. Ik heb de auto afgelopen februari met 210 dkm ingeruild. Lakwerk uitzonderlijk mooi. De motor liep nog perfect, geen rammeltje, geen tikje en geen witte of zwarte rookpluimen. Wat dat betreft prima auto/motor. Alleen last gehad van krakende vorrwielophanging,zie audi/volkswagen voor verdere details. Verder 1 x lambda sonde vervangen, hetgeen volgens de specialist te danken was aan de hetere uitlaatgassen. Verder 2 x de schuif in de unit waar de vier inspuitslangen uit komen (weet niet hoe die heet)gangbaar gemaakt. De auto reageert dan alsof de tank bijna leeg is, inhouden bij hogere toerentallen.



harry4200 (0), 19 jaar geleden

Gas moet je op koken, niet op rijden...

P. Kelder (0) PRO, 19 jaar geleden

hoi,nefer



koop nooit een 1.6 op G3,( mits weinig km,?? ) wat een brok ellende kun je je aanhalen.

( let op bij deze motoren met de mororcode ADP ) voor kantelende zuigers )
als er een forse tik hoorbaar is laten staan..

kijk maar naar een 1.8 deze motoren houden het iets langer uit

deze loopt nooit op zijn teentjes.!!


paul,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.