Adverteren op Problemcar.nl

Over Problemcar.nl

Het idee ontstond in 1999. Tijdens de pauze van de APK-meetings ging het bij aanwezige monteurs altijd over auto’s die op dat moment in de garage stonden en de problemen die daarbij horen. Iedere monteur heeft zijn eigen specialiteit. Hierdoor ontstond een situatie waarbij tips over en weer gedeeld werden, met succes. Dit vormde de basis voor het idee, wat later bekend is geworden onder de naam Problemcar.nl.

Uiteindelijk heeft dit in 2001 geleid tot een platform waar monteurs problemen konden plaatsen en waar andere monteurs op konden reageren. Veel universele garagebedrijven bleken hier baat bij te hebben, waardoor Problemcar.nl uitgroeide tot het eerste autotechnische forum.

Door de jaren heen zijn ruim 200.000 vragen gesteld én veelal beantwoord. Met dagelijks meer dan 10.000 unieke bezoekers is Problemcar.nl nog steeds één van de meest toonaangevende autofora van Nederland en België.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden om te adverteren via Problemcar.nl? Neem dan vrijblijvend contact op via info@problemcar.nl en we helpen u graag verder!
"adverteren" // resources/views/layouts/app.blade.php