Column: Efficiënt en veilig onderweg met de juiste bedrijfswageninrichting

2 maanden geleden gepubliceerd

Als professional ben je vaak onderweg. Een goed ingerichte bedrijfswagen is daarbij essentieel. Kies voor een slimme indeling met handige kasten, laden en werkbanken. Of je nu installateur, bouwvakker of iets anders bent - de juiste bedrijfswageninrichting maakt je werk een stuk efficiënter en veiliger. Lees hier twee praktische voorbeelden.

Efficiënte indeling voor installateurs

Als installateur ben je vaak onderweg naar verschillende klanten. Een goed ingerichte bedrijfswagen is voor jou essentieel om efficiënt te kunnen werken. Kies daarom voor een bedrijfswageninrichting met handige kasten en laden. Verdeel deze logisch in compartimenten, zodat je snel bij het juiste materiaal en gereedschap kunt. 

Plaats ook een inklapbare werkbank, zodat je onderweg kleine reparaties kunt uitvoeren. Met deze inrichting heb je al je spullen overzichtelijk en veilig opgeborgen, waardoor je tijd en frustratie bespaart.

Veilig transport voor bouwvakkers

Als bouwvakker vervoer je regelmatig grote en zware materialen in je bedrijfswagen. Een goede inrichting is dan ook essentieel voor een veilige rit. Kies daarom voor een bedrijfswageninrichting met stevige rekken en sjorbanden. Zo kunnen materialen zoals balken, platen en ladders veilig worden vastgezet, zodat ze niet gaan schuiven tijdens het rijden. 

Daarnaast is het handig om te kiezen voor een inrichting met extra verlichting. Hierdoor heb je ook 's avonds goed zicht op je materialen. Met deze veilige en praktische inrichting kom je veilig op de bouwplaats aan en kun je direct aan de slag.