Column: Gaiyo: overzicht in deelvervoer met één handige app

5 maanden geleden gepubliceerd

Het gebruik van een deelauto wordt steeds populairder. Dat is ook te merken aan het aanbod van deelauto’s, deelfietsen en deelscooters. Er zijn inmiddels zoveel partijen die deelvervoer aanbieden, dat het soms lastig is om het overzicht te bewaren. Gelukkig biedt Gaiyo daarvoor de oplossing. Deze gratis app maakt geeft je een overzicht van al het beschikbare deelvervoer in jouw omgeving. Daar blijft het echter niet bij, Gaiyo werkt ook als parkeerapp waarmee je jouw reis volledig kunt plannen, boeken en betalen. Daarmee is het de ideale app voor wie met regelmaat op pad gaat.

Alle beschikbare deelauto’s in een oogopslag

Wil je een deelauto boeken? Met Gaiyo zie je in een oogopslag welke deelauto’s er op jouw moment van keuze beschikbaar zijn. Gaiyo werkt hiervoor samen met de meeste bekende partijen zoals MyWheels, Greenwheels, SHARE NOW, Stapp.in en Amber. Zo krijg jij in één app het meest complete overzicht van alle deelauto’s in de buurt. Dit geldt overigens niet alleen voor deelauto’s, maar ook voor ander deelvervoer zoals deelscooters en deelfietsen. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van het aanbod van Donkey Republic, Haagsche Stadsfiets, Urbee, de OV-fiets, Check, Felyx en GO Sharing.

Gaiyo: meer dan deelvervoer alleen

Gaiyo blinkt uit in het overzichtelijk aanbieden van verschillende soorten deelvervoer, waaronder de deelauto, maar de gratis app biedt nog veel meer. Zo kun je voor alle soorten vervoer gemakkelijk via de app je route plannen. Sterker nog, je kunt jouw volledige route plannen, boeken en betalen. Dit geldt niet alleen voor (deel)auto’s, maar ook voor het openbaar vervoer. Je boekt en betaalt heel eenvoudig je reis en/of een parkeerplek en rekent deze app via Gaiyo. Alle functionaliteiten zijn dus in één gratis app verzameld, veel gemakkelijker kan het je niet gemaakt worden.

Wat is Gaiyo?

Gaiyo is een gratis vervoersapp van Innovactory die sinds de oprichting in 2020 door middel van innovatieve technieken oplossingen biedt voor de zakelijke en particuliere reiziger. Met een breed scala aan opties is de app uitgegroeid tot een veelgebruikt vervoersplatform dat overzicht biedt binnen verschillende facetten van het reizen. Of je nu op zoek bent naar deelvervoer of een volledige reis met de auto of het openbaar vervoer wilt plannen, boeken en betalen: Gaiyo biedt een oplossing voor vrijwel elk mobiliteitsprobleem waar je als reiziger tegenaan kunt lopen. Download de app vandaag nog en ervaar zelf het gemak van Gaiyo!