Column: Soorten pechhulp voor auto’s

1 maand geleden gepubliceerd

De term pechhulp verwijst naar professionele diensten die zijn ontworpen om automobilisten te helpen die onderweg met pech langs de weg komen te staan. Het gaat dan om het uitvoeren van kleine mechanische reparaties aan defecte voertuigen. Er zijn veel dingen die mis kunnen gaan met een auto: ​​lekke band, lege batterij, sleutel kwijt. Noem maar op. Met een pechhulpverzekering wordt je meteen geholpen. Waar je ook langs de weg staat in Nederland. Vergelijk reviews van andere automobilisten om meer te weten te komen over de verschillende opties.

 

Pechhulp bij een lekke band

Een lekke band is een veelvoorkomend probleem voor automobilisten. Het kan zonder professionele hulp worden verholpen. Maar de meeste mensen hebben geen ervaring met het verwisselen van banden. Je kunt dan beter een professionele wegenwachter bellen en direct hulp krijgen. Pechhulp bij een lekke band is een van de ANWB Wegenwacht producten en diensten.

 

Pechhulp bij een lege accu

Wat moet je doen als de accu van jouw auto ineens leeg blijkt te zijn? En er is niemand in buurt die je kan helpen? Dan ben je blij als je een pechhulpverzekering hebt die je daar bij kan helpen. Dan kun je namelijk meteen geholpen worden. Zonder pechhulpverzekering had je misschien wel een belangrijke afspraak misgelopen. Vergelijk reviews om meer te weten over pechhulp bij een lege accu.

 

Pechhulp als je jouw autosleutel kwijt bent

Het kan je zomaar overkomen. Je doet de auto dicht, en bedenkt je later dat de sleutels er nog in lagen. Daar kun je dan zelf echt niet meer bij. Gelukkig is een auto openmaken een van de ANWB Wegenwacht producten en diensten . Met een pechhulpverzekering kun je dus gewoon iemand bellen die jou in mum van tijd weer toegang geeft tot jouw auto. Zo kun je meteen weer verder met jouw dag.

 

Pechhulp als je zonder benzine komt te staan

Je hebt hulp duidelijk hulp nodig wanneer je met jouw auto zonder benzine stil komt te staan. Zeker als er geen tankstation in de buurt is. De wegenwacht kan je dan helpen door een klein beetje benzine naar je toe te brengen, zodat je naar het dichtstbijzijnde tankstation kan rijden. Sommige pechhulp services nemen jouw auto zelfs mee op de sleepwagen naar een benzinestation.