Column: Uw sloopauto verkopen? Hier vind u meer informatie

3 maanden geleden gepubliceerd

Wanneer is het tijd om uw auto naar de sloop te brengen?

Merkt u dat uw auto het begeven heeft en kan die niet meer gemaakt worden? Dan is het een goed idee om uw auto naar de sloop te brengen. Het kan ook zijn dat uw auto al vele kilometers heeft gemaakt en dat uw auto 'op' is. Net als bij mensen, worden auto's ook een stukje ouder. Komt u niet meer door de APK keuring heen of heeft u een (groot) ongeluk gehad, dat uw auto naar de sloop moet? Wat vervelend! Graag helpen wij u op weg bij OSW om samen met u naar een oplossing te kijken. Wij werken met sloperijen over het hele land samen, waardoor wij altijd een goed bod op uw auto kunnen doen!

Oplossing voor een vergoeding?

Wilt u ook graag uw sloopauto verkopen ? Wij denken graag met u mee naar oplossingen en helpen u graag verder. Alle onderdelen kunnen herbruikbaar zijn mits ze nog werken. Uw oude auto is daardoor altijd nog geld waard. Het is natuurlijk nooit fijn om uw auto naar de sloop te brengen, maar soms zijn er geen andere oplossingen. Maar gelukkig zijn kapotte auto's nog wel geld waard!

 

En hoe gaat het nu verder?

Bij ons krijgt u altijd een eerlijk tarief voor uw sloopauto. Een ander bijkomend voordeel is dat wij de sloopauto bij u kunnen ophalen. Ook wij begrijpen namelijk dat u zelf niet zit te wachten op al die moeite. Daarnaast regelen wij ook nog al het papierwerk! Een sloopauto verkopen is dan ook nooit zo gemakkelijk geweest.

 

Is je kapotte auto de moeite waard?

Het is misschien lastig om de stap te nemen, maar uiteindelijk is het voor iedereen goed. Het zou ook gevaarlijk kunnen zijn om met een kapotte auto de weg op te gaan. En als de auto niet goed is gekeurd bij de APK keuring, dan zult u vast en zeker een probleem hebben indien u hierbij toch de weg op gaat en gaat rijden. Twijfelt u of uw auto wel rijp is voor de sloop? Het is bij ons ook mogelijk om uw auto te verkopen! Daarnaast kopen wij ook boten, caravans, campers en motoren in! Neem gerust een kijkje op onze website.
 
Een fijne dag en fijne kilometers gewenst!