Toyota Carina E 1996: Airco drukschakelaar

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 7A-FE

Aircopomp werkt niet meer , bij doorverbinden relais schakelt de mc wel in , maar met relais geplaatst niet , kan dit aan de drukschakelaar liggen en waar zitten die , heb 1 gevonden naast de radiator maar waar zit nr 2 of zit er maar 1 in .
Ik heb de stroom doorgemeten of de drukknop werkte en die was goed .

jurgen12

Geplaatst door jurgen12 (60) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Toyota Carina? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

harry4203 (430) PRO, 1 jaar geleden

Eerst maar eens laten controleren of er genoeg koudemiddel in zit zeker? een jaar geleden had je ook al problemen met de airco, is dat toen opgelost?

    De druk staat er genoeg op , wel is de condensor oud . - jurgen12 (60), 1 jaar geleden

harry4203 (430) PRO, 1 jaar geleden

Dus hij wordt goed koud als je het relais doorverbindt?

harry4203 (430) PRO, 1 jaar geleden

Hoe weet je dan dat er voldoende druk(koudemiddel) in het systeem zit ?

    Ik ga ervan uit dat voldoende druk ook voldoende koelmiddel is , of zie ik dat verkeerd ? . - jurgen12 (60), 1 jaar geleden

Highway (120) PRO, 1 jaar geleden

Juist, iedere monteur die aan airco werkt controleert eerst de hoeveelheid. Leegmaken afpersen en indien nodig condensor, leiding of verdamper vervangen. Dan vullen met de juiste hoeveelheid en testen op werking. Het kan namelijk dat de airco niet of slecht koelt door 100 gram minder koelmiddel.

    Ok , ik ga dat laten checken,door de garage . Bedankt voor de feedback . - jurgen12 (60), 1 jaar geleden
    Condensor is nog niet leverbaar maar wat zijn de aandraaimomenten voor de aansluitingen ( e.a. nergens te vinden , - jurgen12 (60), 1 jaar geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Toyota Carina of stel zelf een nieuwe vraag.