Aixam Brommobiel 2017: Kunstof beplating scheurt en breekt bij gaspandaal

Bouwjaar: 2017, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Ik heb een Aixam D-Truck die ik 2017 gloednieuw heb aangeschaft voor de prijs van 14.000 euro en het nu 4 jaar later en ik heb nu al een paar keer opgemerkt in het laatste jaar dat de kunststof beplating van het chassis spontaan begint te breken waardoor er gaten en lekkages ontstaan?

Nou ben ik erg zuinig met mijn Aixam D-Truck en ga voorzichtig om met mijn brommobiel, echter kan ik er met mijn pet niet bij waarom een wagen van net 4 jaar oud ineens zulke mankementen gaat vertonen? Inclusief de lekkages van de vooruit die uit het niets zijn ontstaan en er met die wagen geen gekke dingen zijn gedaan!

is er iemand die ook deze ervaringen heeft met de Aixam D -Truck? Ik bedoel 14.000 is heel veel geld voor zo,n brommobiel om na 4 jaar met dit soort problemen van doen te krijgen en geen flauw idee heb wat de oorzaak is?

Kortom ik baal enorm, want zon wagen is zo duur in prijs dat een andere wagen aanschaffen nooit geen haalbare zaak meer is.

Mason1307

Geplaatst door Mason1307 , lid sinds 8 maanden geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Aixam Brommobiel of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.