Aixam 741 : temperatuurvoeler Aixam 741 3 jr

Als je een bepaalde afstand gaat rijden, loopt de buitentemperatuurvoeler op hoger op, als de kachel aanstaat, zodra de kachel uitgezet wordt zakt de temp weer naar normaal. Waar zit deze voeler? Normaal heeft dit toch niets met de kachel te maken of weet ik iets niet? Gaarne advies

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Aixam 741? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

marcel7031 (0) PRO, 14 jaar geleden

Je praat toch over een brommobiel met een 2cil diesel? Ik denk dat je niet moet verwachten dat die buitentemperatuurmeting gaat werken zoals bij een BMW of zo. Dat moet de klant zich ook realiseren. Vaak zitten dit soort voelers toch in de bumper toch?
Of zou deze in de buurt van de kachel zitten? Of bij een uitstroom opening van het interieur? Wellicht dan ergens achter?
gr marcel

jjbalmszonen (0) PRO, 14 jaar geleden

Nou dat is juist de vraag, waar zit ie..........., heb de Aixam importeur gebeld, die zei dat er links achter de speaker naar de linker stijl een zwarte draad loopt die aan het chassis vast moet zitten, inderdaad loopt er een zwarte draad de stijl in, maar waar die uitkomt weet ik nog niet; zal die draad een voeler zijn?

marcel7031 (0) PRO, 14 jaar geleden

Nou ja, zet er een fohn op...
Bel eens met auto d'ello in Schalkwijk. een brommobielgarage.
Anders Kees Vos in Alkmaar.

jjbalmszonen (0) PRO, 14 jaar geleden

Wil je op Email het tel no geven svp vr gr

marcel7031 (0) PRO, 14 jaar geleden

Sorry, ik kan hem helaas niet meer vinden Arnold.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Aixam 741 of stel zelf een nieuwe vraag.