Aixam 741 : temperatuurvoeler Aixam 741 3 jr

Als je een bepaalde afstand gaat rijden, loopt de buitentemperatuurvoeler op hoger op, als de kachel aanstaat, zodra de kachel uitgezet wordt zakt de temp weer naar normaal. Waar zit deze voeler? Normaal heeft dit toch niets met de kachel te maken of weet ik iets niet? Gaarne advies

jjbalmszonen

Geplaatst door jjbalmszonen PRO , lid sinds 20 jaar geleden

5 Reacties

marcel7031 PRO, 13 jaar geleden

Je praat toch over een brommobiel met een 2cil diesel? Ik denk dat je niet moet verwachten dat die buitentemperatuurmeting gaat werken zoals bij een BMW of zo. Dat moet de klant zich ook realiseren. Vaak zitten dit soort voelers toch in de bumper toch?
Of zou deze in de buurt van de kachel zitten? Of bij een uitstroom opening van het interieur? Wellicht dan ergens achter?
gr marcel

jjbalmszonen PRO, 13 jaar geleden

Nou dat is juist de vraag, waar zit ie..........., heb de Aixam importeur gebeld, die zei dat er links achter de speaker naar de linker stijl een zwarte draad loopt die aan het chassis vast moet zitten, inderdaad loopt er een zwarte draad de stijl in, maar waar die uitkomt weet ik nog niet; zal die draad een voeler zijn?

marcel7031 PRO, 13 jaar geleden

Nou ja, zet er een fohn op...
Bel eens met auto d'ello in Schalkwijk. een brommobielgarage.
Anders Kees Vos in Alkmaar.

jjbalmszonen PRO, 13 jaar geleden

Wil je op Email het tel no geven svp vr gr

marcel7031 PRO, 13 jaar geleden

Sorry, ik kan hem helaas niet meer vinden Arnold.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Aixam 741 of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.