Alfa Romeo 166: Clignoteur

Bouwjaar: 2000

Clignoteur werkt bijna nooit d.w.z. na het uitkomen bij een bocht komt hij niet automatisch terug in de neutraalstand zowel links als rechts,er is niets afgebroken alles zit op zijn plaats,is hier een oplossing voor?

nouky

Geplaatst door nouky (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 166? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

nouky (0), 18 jaar geleden

Jongens is er nou niemand die hier de oplossing voor heeft?

Siem Bijman (140) PRO, 18 jaar geleden

Bedoel je dat hij wel werkt , maar gewoon niet terugkomt na een bocht.Of bedoel je dat hij na een bocht niet mmer werkt? en is dit plotseling of na een reparatie gekomen? Het kan zijn dat het palletje dat hem trug moet brengen met de schakelaar te ver naar beneden op het stuurhuis is gezakt.

nouky (0), 18 jaar geleden

Het werkt met een kunststof ring,deze zit om het stuurhuis,in deze ring zitten verhogingen,tegen deze ring draait een palletje die met twee veertjes die er voor moeten zorgen dat de raw automatisch terugkomt in de ruststand, er is niets werbogen of geknapt ,het werkt gewoonweg niet.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 166 of stel zelf een nieuwe vraag.