Alfa Romeo 145: Inhouden

Bouwjaar: 1996

Hallo,

Mijn vraag is het volgende. Ik heb een Alfa 145 TD. Bij het optrekken in de derde versnelling is er een kleine periode dat de auto wat inhoud. Ook heb ik het idee dat hoe meer gas je geeft er teveel lucht inkomt (kan dat?)Laat je het gas weer iets terug komen dan voel je dat hij hem weer pakt.
Wie kan mij helpen want ik vindt het niet prettig rijden.

Sander

Groeneveld747

Geplaatst door Groeneveld747 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Doix (0), 18 jaar geleden

Is het enkel in de derde versnelling of ook de andere? En is er een vast toerental of toerengebied waarin dit inhouden plaatsvindt? En hoe rijdt ze verder? Levert de auto wel haar vermogen? Zo op het eerste gezicht is het moeilijk inschatten wat het zou kunnen zijn, maar mijn eerste vermoeden gaan richting brandstof / inspuitpomp, vervuild brandstoffilter en of vervuilde verstuivers?

Grtz,

Aad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.