Alfa Romeo 147: lampenregelaar en sluiten en openen van de auto

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6-16v 120pk

ik moest vandaag naar de autokeuring met de vriendin haar 147 en zag dat recht voor het rijlicht nogal kort op de auto scheen.
dus toch maar even laten regelen wat met de hoogte regelaar deed het linkse licht niks.maar wat blijkt nu dat ze hem gewoon met de regelschroeven niet hoog genoeg krijgen.
heb juis eens gekeken en de knop voor de regeling eens naar boven en onder maar links alles goed rechts geen beweging en voor ik kon horen ook geen geluid wat links wel zo is.
na het deksel van de lichten te halen gezien dat links het pennetje van de motor volledig staat uigedrukt en goed is en rechts dus helemaal staat ingetroken en dus op laagste stand blijft staan.
wij kent dit probleem en wat kan je hier makkelijk mee doen.zit geen trekhaak onder en dus wordt normaal ook niet gebruikt de hoogte regeling.
en nu is er nog het probleem dat de auto soms heel slecht reageerd om te openen of te sluiten van de auto of koffer ook na plaatsen nieuwe bat. in de sleutel.
weet weet hier de oorzaak of oplossing van?
alvast bedankt

bambostje

Geplaatst door bambostje (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

bambostje (0), 14 jaar geleden

ja probleem gevonden hoor....een chip verbrand van het motortje...
leuk werkje en nu maar hopen dat dit los te krijgen is......
onderdeelnr is 0307 853 303 087 1
en nu is ook aan de andere kant het lampje kapot van de standlichten.
ook leuk dat is echt niet ontworpen door iemand die het ooit zelf moet vervangen hoor...

http://img441.imageshack.us/img441/6214/...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.