Alfa Romeo 145 2001: LPI heeft kuren

Bouwjaar: 2001, Brandstof: LPG, Motorinhoud (cc): 1400

mijn alfa 145 1.4 TS op LPI van Vialle heeft soms de kuren dat het lampje dat aangeeft dat ie op gas loopt blijft knipperen.
ene keer schalelt ie direct al op gas en andere keer met zeer veel aandringen door keuzeschakelaar diverse malen te bedienen.
de wagen rijd zowel perfect op beide brandstoffen voor de rest.

wat kan hiervan de oorzaak zijn?

groetjes

ikke4655

Geplaatst door ikke4655 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 145? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Doix (0), 19 jaar geleden

Ha Bjorn,

Puur op het lezen dat de auto goed rijdt op gas en op benzine, vermoed ik dat het probleem niet ligt in het motormanagement van de auto zelf. Misschien is het verstandig de gasinstallatie bij een LPG-specialist door te laten meten? Zij kunnen achterhalen of de gasinstallatie niet per ongeluk van slag is of dat deze reageert op een signaal vanuit de motor (bijvoorbeeld thermostaat voor omslag benzine - gas bij bepaalde motortemperatuur) en dat hier iets niet goed gaat.


Greetz en succes,

Aad

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 145 of stel zelf een nieuwe vraag.