Alfa Romeo 147: Motormanagement systeem storing

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.0

Beste mensen,

Ik heb een probleem, ik hoop dat 1 van jullie mij hierbij kan helpen.

Ik heb nu 2 weken een Alfa Romeo 147 2.0 Benzine Selespeed gekocht uit het bouwjaar 2001. Semi-automaat.

Maar nu heb ik het volgende probleem ; Wanneer ik boven de 3000 toeren kom, komt er in het schermpje te staan motormanagement systeem storing en gaat dat lampje ook branden en vervolgens een aantal keren piepen. Wie kan mij vertellen wat dit inhoudt en hoe het te verhelpen en/of het ernstig is ? En ook niet onbelangrijk, wat gaat het me ongeveer kosten..?

Ik hoop graag oplossingen van jullie te horen.

Met vriendelijke groet,
Safar

Safar

Geplaatst door Safar (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 147? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

Safar,
dat geeft aan dat er een storing in het geheugen zit. Advies is de auto uit te laten lezen en foutcodes hier noteren. Vooral de life data bekijken op 3000 toeren.

Safar (0), 12 jaar geleden

Sorry hoor,maar uit laten lezen hoeveel kost zoiets ?

Is er dan gewoon een mankement in het computer systeem of is er dan iets kapot ?

maarten4874 (0) PRO, 12 jaar geleden

uitlezen kost een paar tientjes denk ik. Als je hem op die plek laat maken misschien wel gratis. Maar er zit iets niet goed,dat is zeker. Alleen hoe slecht het is weet je pas na uitlezen. Kan iets kleins zijn,maar de gevolgschade KAN groter zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 147 of stel zelf een nieuwe vraag.