Alfa Romeo 156: Stroomverlies

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 19 JTD

Ik heb een probleem met sportwagon met alarm, wanneer hij 8 dagen stil staat start hij niet meer. Batterij leeg ..... nieuwe batterij geplaatst en er is een stroom verlies van 0,4amp zelfs met de 2 zekeringen van servies uit getrokken. NTB een sleuteltje om het alarm af te leggen heb ik niet. Wie kan mij een tip geven?

Kenzo mathieu

Geplaatst door Kenzo mathieu (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 156? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jeroenmonteyne (0) PRO, 15 jaar geleden

Alarm demonteren? Gewoon draaden volgen... Als het een achteraf ingebouwd alarm is dan is het goed te doen.

Kenzo mathieu (0), 15 jaar geleden

Bedankt Jeroen maar het alarm is origineel ingebouwd in al die wagens . Maar het verlies kan dat van ergens anders komen? Het geel lampje op toerenteller die oplicht bij een defekte lamp werkt niet, zou men verlies kunnen hebben bij averij in toerenteller ??? stroom die naar massa loopt ??? Of is die plaats zonder spanning wanneer sleutel uit kontakt is ?

Peter Schouten (0), 15 jaar geleden

Een voor een de zekeringen eruit en terug, als je een sterke terugval ziet in de ruststroom dan heb je 't goede gedeelte van je elektrische circuit gevonden. Toevallig geen extra versterker o.i.d. ingebouwd die in standby mode fijn stroom blijft gebruiken?

suc6
Peter

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 156 of stel zelf een nieuwe vraag.