Alfa Romeo 75 : word te warm

Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1800

Ik heb een probleem met een 75 1.8

Af en toe word hij ontzettend heet. het hele blok zit ondertussen onder de koelvloeistof. De van slaat niet aan maar is niet kapot. Ligt het aan de sensor of ligt het probleem ergens ander. En als ik de sensor doormeet wat voor een waarde moet ik dan krijgen bij een warme of een koude motor??

Ook krijg ik het idee dat hij wat vermogen mist. Weet iemand of dit bij deze alfa vaker voorkomt door een gebrek ergens. Of moet ik gewoon alles ff nalopen?

alvast bedankt

ronald10397

Geplaatst door ronald10397 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Alfa Romeo 75? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Serre (0), 19 jaar geleden

Onder in de radiateur zit een sensor die de ventilator stuurt. bij ongeveer 90 graden moet deze doorverbinden. Je kunt de rest van het system controleren door de draden op de sensor met elkaar te verbinden. de ventilator moet dan gaan draaien. Oppassen voorj e handen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Alfa Romeo 75 of stel zelf een nieuwe vraag.