Algemeen: Auto doet niks

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Vermogen (kw): 62

Beste mensen,

Al een tijdje heb ik problemen met mijn auto. Elke keer als mijn auto een paar dagen stil staat, start hij niet meer. Momenteel doet hij helemaal niks. Zelfs de automatische deurvergrendeling doet het niet. Als de acculader wordt aangesloten dan geeft deze aan dat de accu vol is. De accu is recent nog vervangen. Ook de massakabel is al vervangen. Er hebben al 2 autogarages naar mijn auto gekeken maar kunnen het probleem niet vinden. Ik word er een beetje moedeloos van. Hebben jullie nog ideeën?

J.Roskam

Geplaatst door J.Roskam , lid sinds 8 maanden geleden

5 Reacties

ferdinand, 8 maanden geleden

Of je nieuwe accu is toch minder dan dat je dacht of er zit een stille groot verbruiker op.Die trekt je accu leeg.En dat wordt zoeken.
Ferry

    Ik snap dan alleen niet dat de acculader zegt dat de accu vol zit. (Ik ben echt een leek op autogebied). - J.Roskam, 8 maanden geleden

ferdinand, 8 maanden geleden

Overigens wat meer informatie over je auto kan geen kwaad.
Ferry

    Wat wil je allemaal weten? Het is een chevrolet aveo. - J.Roskam, 8 maanden geleden

ferdinand, 8 maanden geleden

Het is gebruikelijk bij PC dat je de gegevens van de auto vermeld.Zoals merk,type,soort brandstof,inhoud ,wat voor soort bak.Dan weet een ieder waar het betrekking op heeft.In ieder geval welkom bij PC. Overigens hou ik het toch als de accu goed is,bij een stille verbruiker.Tegenwoordig hebben alle auto,s stille verbruikers o.a. de pc,s,Maar na een paar dagen leeg is er toch een andere verbruiker.
Ferry

    Dankjewel, ik heb wat meer informatie ingevuld. - J.Roskam, 8 maanden geleden

ferdinand, 8 maanden geleden

Je acculader geeft alleen het voltage aan,maar zegt niets over het amperage. Als dat te weinig is,start hij ook niet of slecht.Laat je accu doormeten op het amperage. Bij automateriaalzaken doe zij dat gratis.Als je de accu er uit haalt denk dan aan de radiocode,als die erin zit.
Ferry

    Wat bedoel je met de radiocode? - J.Roskam, 8 maanden geleden

ferdinand, 8 maanden geleden

Zoals ik al heb gezegd,als die er in zit. Heelveel auto,s hebben tegenwoordig een radio code.Als de stroom eraf is gehaald en je zet je accu er weer in en je zet je radio aan,vraagt hij om een code.Wellicht staat hij in je boekje.Een auto uit 2010 heeft er wel een.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Chevrolet Aveo of stel zelf een nieuwe vraag.