Algemeen: Auto Invoeren Met Andere Motornummer

Ik heb een auto die ik wil invoeren.
Nu klopt de motornummer niet wat op papier staat met de nummer wat op de motor staat. Word hier naar gekeken bij de RDW?

Op papier staat 2.0 5 cilinder maar er ligt een 2.4 5 cilinder in. Van buiten zijn de motoren identiek zal dit ook een probleem opleveren?

oguldzhannl

Geplaatst door oguldzhannl , lid sinds 2 maanden geleden

3 Reacties

Hans4040 PRO, 2 maanden geleden

Ik denk dat het geen probleem is...de auto wordt geheel gekeurd en krijgt een nieuw kenteken.
Bel anders even met de RDW.
Succes.

    Heeft u zo'n ervaring? Heeft u dit soort problemen ervaren? - oguldzhannl, 2 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

Ik heb al veel auto s ingevoerd en nog niet meegemaakt dat dit gecontroleerd werd .
Enige probleem waar je tegenaan loopt is de BPM aanslag ivm eventuele afwijkende co2 uitstoot , maar waarschijnlijk worden de gegevens van de auto bekeken en dat is het , zeker als de auto schadevrij is wordt daar niet naar gekeken.

    Laten ze je kijken wat er aan de hand is als je voor Keuring naar de RDW gaat? Ik heb vandaag de RDW gebeld, ze zeiden dat registratie onmogelijk is als er geen papier is waar de motor vandaan komt. - oguldzhannl, 2 maanden geleden

kaleido 1 PRO, 2 maanden geleden

Ja , zit er dan een certificaat bij de auto dat er een andere motor in zit ? Ik heb ze nog nooit een motornummer zien controleren , kun je zonder veel sleutelwerk meestal niet eens bijkomen , ze sleutelen nul , nul ,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.