Algemeen: Autoradio af en toe geen geluid

Hoi,

Ik heb een autoradio (pioneer MVH-S110UB) in een auto gezet Alles werkte. maar nu geeft de radio af en toe geen geluid. (ene keer wel en andere keer niet). Het probleem doet zich voor als we de auto starten. Het is niet zo, dat tijdens het rijden de radio uitvalt enzo. Als de radio eenmaal doet blijft hij het doen. Maar bijvoorbeeld een dag later weer de auto pakken geeft de radio geen geluid. Het schermpje werkt wel gewoon en de instellingen blijven erin staan. Ik snap er helemaal niets van. Iemand suggesties voordat ik de boel loshaal

mvg Barry

Desphex

Geplaatst door Desphex , lid sinds 16 jaar geleden

6 Reacties

Siem Bijman PRO, 5 maanden geleden

Slecht contact ergens? Heb je hem met originele stekkerverbinding aangesloten of heb je draden aan elkaar verbonden middels stekkertjes? Kan ook een box zijn die kortsliting maakt trouwens.

Desphex, 5 maanden geleden

Ik heb hem aangesloten via de stekkers die al in de auto aanwezig waren. En toen deed hij het gewoon

Siem Bijman PRO, 5 maanden geleden

Dan kan het nog overbelasting zijn bv doordat de boxen te veel vermogen vragen. Kun je er 1 of 2 ( als er 4 zijn aangesloten) tijdelijk loskoppelen om te checken of dat zo is.

Desphex, 5 maanden geleden

1 speaker doet het De rest los gekoppeld. Zou het kunnen dat het aan de accu ligt dat die niet genoeg stroom levert. Het is vaak bij enkele dagen stilstand

Siem Bijman PRO, 5 maanden geleden

Oke, dan lijkt het me dat er iets mis is met de radio zelf. Accu kan in principe niet want als de auto wel gewoon start is de accu spanning ruim voldoende voor een radio.

Desphex, 4 maanden geleden

Ik ben er nog mee bezig. Nog geen oplossing gevonden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.