Algemeen: Boot met Daf motor,dubbele sensor voor 2 meters

Bouwjaar: 1968, Brandstof: Diesel, Motorcode: Daf waarbij het mengsel geregeld wordt dmv vacuum

Hij kan de boot ook boven bedienen met roer en gashendel.Om te zien hoe warm de motor is moet hij naar binnen om de meter te raadplegen.Wordt dat een dubbele temp sensor met 2 bijhorende meters.?Bootmateriaal kan duur zijn.

claxon

Geplaatst door claxon (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

C.Jonker (0) PRO, 12 jaar geleden

Er zijn genoeg universele meters op de markt digitaal of analoog met hun eigen sensor die je bv in een waterslang hangt.
Lijkt me niet zo moeilijk...
Nieuw sensorgat boren met een hele mooie bootmeter is mooier maar resultaat is zelfde.

succes

claxon (0), 12 jaar geleden

De klacht dat erbij hoorde was dat de meter 60°c aanduid.Omdat er geen info te vinden is over de boot heb ik aangeraden om te kijken of er geen spanningsregelaar zit op de temp en benzinemeter.Als je pinkt en de wijzer beweegt dan is de regelaar stuk.Een boot heeft geen pinkers.Daarom de keuze om de sensor te vernieuwen die 2 meters bedient.Ik ga koelwatertemp nog wel eens meten voor de zekerheid.(thermostat sluit mss niet meer)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.