Algemeen: co kast calibreren

hallo,
weet er iemand hoe je een co kast type ETT 008.55 moet calibreren? ik wil de kast om te verkopen werkend maken, zodat ie in iedergeval iets meet. de certificering is toch pas bij plaatsing van belang, maar iedereen wil toch wel weten wat ie koopt. ik heb helaas de handleiding niet meer bij de kast dus kan er zelf weinig mee.
mvg, Tim.

timhoeks2

Geplaatst door timhoeks2 (0) PRO , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

timhoeks2 (0) PRO, 14 jaar geleden

foto van de kast heb ik eventueel ook, maar kan hem hierbij geloof ik niet meer plaatsen...

eriks (0) PRO, 14 jaar geleden

Tim, dat kun je niet zelf. Er zal ijkgas gebruikt moeten worden om hem weer aan de praat te krijgen. Informeer anders eens bij Nijboer Blijstra Techniek. Groet, Erik.

timhoeks2 (0) PRO, 14 jaar geleden

mij gaat het in de eerste instantie om dat de kast weer een teken van leven geeft. dus dat ik kan laten zien dat hij werkt en er niets mis mee is. het ijken en certificeren zal hoe dan ook bij de koper plaats moeten gaan vinden. daarom zoek ik iemand die dat voor me kan regelen.

DDT (0) PRO, 14 jaar geleden

Hoi Tim,

Surf even naar www.nbtweb.nl en log in met als inlognaam : klant
wachtwoord : nbtweb
dan kun je bij gebruiksaanwijzingen (groen) de handleiding van een ETT 8.55 downloaden.

succes.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.