Algemeen: Dong Feng electrische pick-up

Krijg een mini truck binnen van Dong Feng uit China. Is electrisch en loopt niet meer. Weet iemand waar we nog wat informatie zouden kunnen krijgen zoals electrisch schema ed? Wie deze truckjes verkocht zou ook al helpen natuurlijk. Is een auto'tje uit 2011 werd ons verteld.

Ben benieuwd.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (115) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

memos (10) PRO, 7 jaar geleden

All motive uit Goor. Wellicht kun je via via daar nog wat info vinden.

Siem Bijman (115) PRO, 7 jaar geleden

Die firma is helaas ter ziele gegaan Memos, maar ik heb iemand gesproken die daar heeft gewerkt en die vertelde dat dit een 144 Volt motor betrof. Ik ging uit van 72 Volt. Er zitten 12 accu;s in waarvan er 5 defect waren en met de 7 overgebleven accu;s had ik 72 Volt gemaakt.. De lader werkte ook niet meer en ik heb nu een paar andere accu;s geladen en erbij geplaatst om 144 Volt te krijgen en hij doet het weer.

Nu dus nog de lader zien te repareren en een paar nieuwe accu;s kopen...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.