Algemeen: Handige tool gevonden voor BPM berekeningen

Beste iedereen,

Voor wie het nog niet kent en bezig is met het importeren van een motor (of overweegt dit te doen), ik kwam een echt handige tool tegen die het berekenen van de BPM een stuk makkelijker maakt. Ik vond het tijdens mijn zoektocht naar informatie over het importeren van een Harley-Davidson Sportster uit de VS, een proces waarbij je al snel verzandt in regelgeving en kosten.

De tool staat op WielWeet en is specifiek voor motoren. Het gebruikt de meest actuele belastingdiensttabellen, waardoor je direct een goede schatting krijgt van wat je aan BPM kunt verwachten. Hier is de link: https://wielweet.nl/tools/bpm-berekenen-...

Ik dacht dat dit misschien nuttig zou kunnen zijn voor anderen hier die ook door het importproces gaan. Het heeft mij in ieder geval een duidelijk inzicht gegeven en wat rust in het hele proces.

Myrte

Geplaatst door Myrte (45) , lid sinds 2 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (300) PRO, 2 maanden geleden

Bedankt voor de tip.
Voor het importeren van motoren, auto`s onderdelen, enz. vanuit Amerika kan je ook contact opnemen met Paul den Broeder.
zie http://paulexports.com/

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.