Algemeen: Navigatie BMW X3 e83 werkt niet goed

Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorinhoud (cc): 3

Een " Aliexpres" Android navigatiescherm ingebouwd. Nu komt er geen geluid uit de radio. En de toerenteller en snelheidsmeter op scherm werken niet. In principe " plug and play" waarbij geleverde draadboom tussen bestaande en de radio wordt geplaatst. Er zit ook een " aux" op nieuwe draadbouw. Deze verbonden met aux uitgang van aansluiting achterste asbak.. Verder doet alles het wel. Wat gaat hier mis?

watson11932

Geplaatst door watson11932 , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Ehombie PRO, 3 maanden geleden

in je idrive menu moet je in aux zetten....

watson11932, 3 maanden geleden

Hoi. Het systeem werkt in principe. Heb een Obd module geplaatst. Het systeem heeft de module geaccepteerd, maar er is geen connectie met de ecu, dus motorgegevens is 0. Ik zag ergens dat je linksachter in de kofferbak een pincode kan vinden. Heeft dat te maken met de verbinding?

    wbt obd functie......geen idee (heb me ooit ingelezen in dit spul toen ik een bmw had) om geluid te hebben moet je dus in je orginele idrive de AUX zetten...(mits gecodeerd) - Ehombie PRO, 3 maanden geleden

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen X3 of stel zelf een nieuwe vraag.