Algemeen: Problemen Citroen C4

Beste
Citroen C4 , fabriekstype LC9HXC, Hatchback, motorinhoud 1560, motorvermogen 66, diesel. van 2006
Kreeg 14 dagen geleden problemen met de verwarming deed niets meer.
Na een week in de garage, auto weer gaan ophalen, nog steeds niet hersteld, ze moesten iets bestellen. Na het weekend auto weer binnen gedaan, en na twee dagen even gebeld het het stond met mijn auto. Kreeg te horen een probleem met de stuurdoos gingen voor een oplossing zoeken. Nu gisteren nog eens gebeld en kreeg te horen dat ze het niet konden herstellen. Ik naar de garage om de auto, met het gedacht zal wel even zonder verwarming doen tot ik een oplossing zou kiezen nieuwe of occasie te kopen. Ter plaatse zij ik dat ik wel zonder verwarming ging even rijden, kreeg ik plots te horen dat de auto niets meer doen.
Kan iemand me zeggen wat er zou kunnen gebeurd zijn. Is wel een heel rare uitkomst van geen verwarming tot niets meer.
Met vriendelijke groeten

koentje4

Geplaatst door koentje4 , lid sinds 4 maanden geleden

2 Reacties

harry4203 PRO, 4 maanden geleden

afgezien van het feit dat ik ernstig twijfel aan de kennis van deze garage, zou ik dit probleem toch even bij hun laten liggen. als je een rijdende auto hebt gebracht, mag je in principe verwachten dat je ook weer een rijdende auto mee krijgt. wat voor foutcodes staan er allemaal in om mee te beginnen? auto niet gewoon sleutelcode ed kwijt door te lang zonder stroom staan bijvoorbeeld?

check

Beste antwoord, geplaatst door koentje4, 3 maanden geleden

Beste
Na 14 dagen auto terug en rijklaar en verwarming hersteld. Van eerst niet te herstellen naar toch stuurdoos hersteld of vervangen, dat zal ik zeker nooit weten. Was een stevig prijsplaatje maar heb auto terug. Wat er allemaal is mis gelopen zal ik nooit te weten komen helaas. Bedankt om te antwoorden op mijn probleem.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.