Algemeen: reacties beoordelen

Dag jongens,

ik heb een too,laten maken om reacties te kunnen beoordelen zodat we de leden een status kunnen geven. (algemeen, hoog niveau en excellent niveau.

Dit kan alleen gedaan worden door de topicstarter en loopt via het rode duimpje.

Siem Bijman

Geplaatst door Siem Bijman (140) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Highway (120) PRO, 7 jaar geleden

Siem,

Dat is een leuk idee. Ik wilde je een mail sturen over de terugloop van Problemcar. Ik kan alleen s'avonds kijken en zie dan bij de profs maar enkele vragen. Ook de terugloop van profs die voorheen wel actief waren zie je niet meer. Harry4203 is onder Peugeot nog vaak actief al wordt er soms ook niet naar hem geluisterd door de particulieren. De nieuws blog zo als hans al aan gaf is langdradig. Zouden we daar wat tips kunnen plaatsen? Tips over allerlei zaken. nieuwe producten reparatietips enz.

Siem Bijman (140) PRO, 7 jaar geleden

De terugloop zie je inderdaad bij de professionele monteurs. Maar het is tegenwoordig ook bijna onmogelijk om via een forum iemand te helpen Frank.
Vaak weet men de foutcode niet exact en dan is het dus gissen. En veel garages zoeken via internet naar oplossingen en plaatsen de vraag zelf niet meer omdat er meestal wel ergens iets is te vinden. Ik zie het bij mijn jongens, wel zoeken op problemcar ed , maar hebben nog nooit een vraag gesteld. Meestal doe ik dat dan wel, maar ja dat schiet ook niet op natuurlijk.
Wat de oplossing hiervoor is weet ik ook 1-2-3 niet, want de particulier reageert vaak niet terug op verzoeken om meer informatie..

Het aantal bezoekers stijgt echter nog steeds en we zaten in januari op zo'n 10.000 unieke bezoekers per dag en dat zit nu op zo'n 13.000. Dus de site wordt goed bezocht alleen de hulplijnen laten het wat afweten.

Wat mijn idee met de ranking is om tezijnertijd de mensen de mogelijkheid geven om al hun "zeer nuttig" beoordeelde reacties te kunnen bundelen, hetgeen bij bv sollicitaties ed bij een cv gedaan kan worden. Geeft dan een beeld van de kwaliteit van zo'n monteur. Ben in gesprek met een vacaturesite om dat via hen te introduceren. Maar zal nog wel even duren voor we zo ver zijn.

Het nieuwsblog is inderdaad bedoeld voor tips over nieuwe zaken en nieuwe producten ed. Moet echter nog even wat los komen.

Highway (120) PRO, 7 jaar geleden

Snap het. Komt goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.