Algemeen: Remkracht verdeler Opel Campo 4x4 TFS54

Hallo Omdat ik een nieuwe remkracht verdeler heb gemonteerd wilde ik graag weten hoe die af te stellen op de achteras van mij picup kan iemand mij hierover iest meer zeggen
nvtp maar hij zou !!! erg duur geweest zijn tussen de 400 en 900 euro gewicht in goud waard

afz J M

johmas

Geplaatst door johmas , lid sinds 2 weken geleden

6 Reacties

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

Wat moet je daar dan aan afstellen , bij leeg voertuig net speling op de as , of bedoel je dat niet , welk systeem is aanwezig.

johmas, 2 weken geleden

Hallo
Voor de opel campo de remkracht verdeler afstellen
de stang die op de achter as is bevestigd is een stel mogelijkheid ik had zelf gedacht dat de stang tegen de verdeler zou moeten zitten als hij niet geladen is ??
gr J M

kaleido 1 PRO, 2 weken geleden

dat klopt de verdeler staat dan op minimaal doorlaten van olie , als voertui beladen word drukt de stang de verdeler verder open dus meer remolie naar e wielen.

johmas, 2 weken geleden

Hallo dank voor uw reactie ik hoop dat de remkracht verdeler die ik besteld heeft de zelfde is die er op de picup zit scheld erg veel in d aanschaf er van

johmas, 1 week geleden

Hoi het probleem is als ik bv 2 km heb gereden gaan de remmen meer aan spannen en de auto zwaarder ga lopen moet er op de stang niet meer vrije slag zitten ik heb hem nu aan gezet ?? de pin om te regelen zit erg diep !! ( zie afb )

.

johmas, 1 week geleden

Toch nog enkele foto s van de verdeler

. .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.