Algemeen: software kts??

hallo allemaal,

ik heb via via vernomen dat er 3 vrijschakelingen zitten op de bosch update cd roms.
dit betekent dus dat deze 3x geinstalleerd kan worden.

ik vind namelijk de kosten voor de updates duur van bosch,en als dit waar is zou ik met 3 collega bedrijven een abbonement af kunne sluiten en de kosten delen.

Heeft iemand hier ervaring mee?

ook is mij verteld dat als ik stop met updaten( dus geen abonement meer neem) de kts er mee stopt na 3 maanden. Is dit waar, omdat ik de nieuwste auto's toch niet in mijn werkplaats krijg.
Als dit niet waar is zit ik eraan te denken om gewoon met de huidige software door te gaan

ik hoop dat iemand advies heeft

Edwin2581

Geplaatst door Edwin2581 (0) PRO , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Edwin2581 (0) PRO, 16 jaar geleden

weet iemand hier iets van????

auto-peter (0) PRO, 16 jaar geleden

Over vrijschakelingen weet ik niets,maar software stopt inderdaad na 3 maand.Volgens Bosch om misverstanden te vermijden(onjuiste types enz)

roland10246 (0) PRO, 15 jaar geleden

ik heb ook de software van de kts maar deze doet het al een jaar ,verder kan je een vrijschakeling aan vragen dit gaat heel simpel duw de cd,s in je pc instaleer de boel klik op vrijschakeling print dit uit hier staat ook het contr nr op en anders staat deze op de hoes fax dit naar bosch en het werkt dit gaat wel maar 3 keer

foklop (0) PRO, 15 jaar geleden

Met één abonnement kun je inmiddels 6 pc's vrijschakelen. Je dient wel ieder jaar de vrijschakelcode in te geven om met de software te kunnen werken. Wij werken vanaf 2002 met de KTS650 en Esitronic. Hoe vaker je het gebruikt des te beter je weet waar je de info moet zoeken.

dupl-u-13983-5dd1487868985+van Vegchel (0) PRO, 14 jaar geleden

Wij hebben sinds kort de kts 570, en hebben het programma draaien op 2 pc's en 1 laptop.
We hebben dus 3 vrijschakelingen. Kort geleden harde schijf kapot gehad van pc. moet er een nieuwe vrijschakeling aangevraagd worden bij bosch. Dit omdat de vrijschakeling gekoppeld zit aan het id van de computer.

Groet Dave

foklop (0) PRO, 14 jaar geleden

Simpel:

- Kies Instellingen
- Kies Vrijgave
- Kies Bestellen
- Volg instructies op scherm

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen Overig of stel zelf een nieuwe vraag.