Algemeen: Verwarming Proace city verso 1,2

Ik heb sinds enkele maanden een nieuwe Proace city verso, en het is nu pas dat ik de verwarming echt ben gaan gebruiken, als ik koud vertrek dan duurt het 8 tot 10 km voor de temperatuur op 90 graden staat, en de verwarming is niet formidabel, volgens mij blijft de thermostaat open staan, want na 10 km rijden is het expansievat nog maar lauw, dus helemaal niet warm, heeft iemand daar nog ervaring mee, en is dat een mechanische of elektrische thermostaat. graag uw mening.

Geplaatst door

giljom (0)

al 8 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Wat zegt de dealer over dit probleem? Want als het een probleem is, dan is het garantie.

oldford 0
badge

3 jaar

Ik kan pas volgende week naar de dealer, maar ik had eens graag geweten of dat een algemeen probleem is

giljom 0

3 jaar

De moderne auto wordt zo wie zo traag warm , ik heb een Peugeot expert, zelfde auto , deze wordt ook erg traag warm , 10 km is niet vreemd . Maar het is garantie , zelf niets gaan doen, garantie vervalt dan.

Ok fijn bedankt, ik hou u op de hoogte als ik in de garage ben geweest volgende week

giljom 0

3 jaar

Ik ben bij de dealer geweest en die hebben ook geen oplossing, ze hebben wel een brief geschreven naar Toyota zelf, daarvan heb ik nog geen antwoord, ik hou u op de hoogte.

giljom 0

3 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.