Algemeen: Vuile diesel

In onze heftruck met dieselmotor is blijkbaar meerdere malen sterk vervuilde diesel getankt. De garage heeft een offerte gemaakt van 12000€,btw incl. Ik begrijp dit niet. Houd de filter het vuil dan niet tegen? Die kan eventueel wel verstopt zitten,is aan te nemen. Kunnen er dan verderop nog stukken zijn? Verstuivers? Dieselpomp? Andere?

Interman

Geplaatst door Interman (0) , lid sinds 2 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1595) PRO, 2 jaar geleden

Wat staat er in de offerte dan , wat er gedaan / vervangen wordt voor die 12000 euro , dat lijkt wel een nieuw prijs.

harry4203 (430) PRO, 2 jaar geleden

diesel vervuild met wat?

Interman (0), 2 jaar geleden

In belgie wordt de diesel rood gekleurd,met een of andere kleurstof,omwille van belastingen. De diesel staat al anderhalf jaar buiten in een plastic tank,en blijkbaar maakt dat slijmvlokken in de brandstof. Ik zou denken:in het allerergste geval,laat de pomp en de vier verstuivers te vervangen zijn,meer kan toch niet kapot gaan,of wel? De offerte heb ik nog niet gezien,omdat het voorval bij een vriend van mij is.

kaleido 1 (1595) PRO, 2 jaar geleden

Wat is de klacht dan , is het brandstof filter al vervangen , de tank gereinigd en systeem gespoeld , zou daar eerst mee beginnen .

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.