Algemeen: Waarom mijn tdi perfect loopt bij warm weer?

Hey, wie kan mij eens een plausibele uitleg geven dat mijn wagen bij warm weer perfect loopt. Alles werkt : motor draait stiller(tdi),dsg schakelt naadloos, veel tot punch in hogere versnelling 4 tot 7 zonder dat dsg terugschakelt.Hernemen op lage snelheid mooi in recht lijn en verbruik is dan echt laag(4,3l) Wordt het kouder en vochtiger dan is het hopeloos. Dan gaat niets meer en is het best gevaarlijk rijden. Het is dan juist of er maar de helft van het vermogen beschikbaar is. Ondanks dat ik dit meermaals heb gezegd in de garage kunnen zij niets vinden, uitlezen en hebben ze nog nooit gehoord dat andere klanten dit probleem hebben.
Wie kan mij helpen.
Alvast bedankt.

Alltrack

Geplaatst door Alltrack , lid sinds 10 maanden geleden

2 Reacties

harry4203 PRO, 10 maanden geleden

ik zou toch eens rijden met een tester eraan als de klachten zich voordoen. miss gewoon simpel luchtmassameter slecht.

    Hey bedankt, mijn gedacht gaat ook in deze richting. Ik wil die best zelf eens vervangen ondanks mijn wecare contract op de wagen. Alleen ik moet bij de meeste waar ik wil bestellen mijn oude retour geven en andere online hebben er vrij veel verschillende in hun aanbod en ook voor de zelfde wagen.Ik weet ook niet of sommige dingen terug moeten worden ingeleerd. Ik heb wel eens gevraagd om met een logger in de wagen te rijden maar dat doen ze niet. Als de wagen niets aangeeft of laat uitlezen dan er ook niet mis mee..... Er zijn altijd wel dingen die kunnen fout gaan bij een wagen, vb een radio die soms niet werkt, het autoalarm wat tijdens het rijden afgaat, verlichting die niet juist functioneerd. Omdat zij de problemen niet kunnen uitlezen moet ik als klant video maken om hun het probleem te laten zien. - Alltrack, 10 maanden geleden

Alltrack, 9 maanden geleden

Hey, ik heb zelf maar een lmm gekocht en dan vervangen. Bij begin van de werken heb ik de positive klem van de batterij los gemaakt en het groot licht bediend om alles spanningsloos te maken. Na het vervangen en terug aansluiten van batterij heb ik de wagen gestart...... omg....wat een foutmeldingen er op dashbord kwamen. Best gek omdat de foutcode lezer niets aangaf. Ben dan maar een ritje gaan maken en de fouten gingen één voor één zelf weg behalve die van de automatische start-stop. Die heb ik kunnen wegkrijgen door de auto stil te leggen en twee maal het contact aan en uit te zetten. Dan opnieuw gestart en alles was ok. Alleen ik weet niet als het vervangen van lmm heeft gewerkt omdat het nog steeds ze warm is buiten. Nu moet ik wachten dat het kouder wordt en de sturing de reset heeft gedaan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Algemeen of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!