276 bezoekers online

Audi A5 CABRIOLET: Achteruitverwarming en andere componenten werken niet

Bouwjaar: 2014, Brandstof: benzine, Transmissie: automatisch, Motorinhoud (cc): 1994, Vermogen (kw): 165

Ik heb een Audi A5 cabriolet uit 2014 met de 225pk motor.

Al geruime tijd werkt de achterruitverwarming niet. Nu met deze koude omstandigheden heb ik hem nu echt nodig. Ik heb na maanden rijden zonder verwarming de stoute schoenen aangetrokken en ben op onderzoek gegaan. De zekering van deze verwarming (maxi zekering 30A) die rechtsachter het zekeringenblok zit, heb ik nagekeken. Echter geen kapotte zekering.

Vervolgens heb ik de relais (met nummer 645, type 4H0 951 253 A bekeken... ik heb deze omgewisseld met de relais van het stopcontactenblok die zat ernaast (ik denk dat hier de sigarettenaanstekers wordt bedoeld)... auto gestart en achteruitverwarming aangezet, helaas... ook hier geen resultaat. Toen mijn telefoon eens aangesloten op de sigarettenaansteker achterin, wat blijkt? Geen stroom. Wel vooraan de auto trouwens. Ik heb vervolgens nog eens zitten spelen door de relais weer om te wisselen en dezelfde truc uit te proberen, maar nee... ook weer geen stroom op de sigarettenaansteker.

Ik vermoed dat het hier elders fout gaat. Wat kan ik nu het beste doen?

Ronny007

Geplaatst door Ronny007 , lid sinds 12 jaar geleden

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A5 CABRIOLET of stel zelf een nieuwe vraag.