Audi Coupe: Afwatering Audi Coupe ?

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3E 10V

Weet iemand of de coupe's een afwater systeem hebben aan de achterkant ?
Ik heb er wel 2 bij mijn schuifdak maar ik vroeg me af of er aan de achterkant van de auto ook 2 horen te zitten, dit i.v.m. lekkage.
Het water komt nl. niet via mijn achterlichten binnen maar het lijkt van daarboven te komen, en nu dacht ik dat er misschien afwateringskanaaltjes zitten en dat die verstopt zijn, iemand een idee ?

markdekker

Geplaatst door markdekker (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi Coupe? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

renecoupe (0), 17 jaar geleden

Hallo Mark, ik had dit ook en bij mij was het zo dat er regenwater op de spoiler bleef liggen. als het ware een klein plasje tusssen de spoiler en het raam. bij mij lekte het rubber onder aan het raam. vriendelijke groet rene

Denno (0) PRO, 17 jaar geleden

hier ben ik ook een tijdje geleden mee aan het stoeien geweest voor een klant, de oorzaak bij die audi cabrio kwam achter de kentekenplaat vandaan waar je de parkers van de plaat inschroeft dat zijn plastic bussen deze waren verweerd en hierdoor kwam er water via de achter lichtunit naar die busjes deze vervangen en het probleem was over..

mvg Dennis

Tim123 (0), 16 jaar geleden

he mark dat probleem had ik ook.
ik had idd de a lichte los gehaalt en op nieuw afgedicht.
hij bleef leke.
ik heb daarna weer ales los gehaald(A lichten kentenkenplaat houder ,boven kant zwarte plastick strook waar onder ook het slot zit voor je a klep.) en wat bleek nou dat ie schade heeft gehad waar door lekte tusen de gepuntalaste rand/dellen net boven de achter licht .het water goot gedelte.
die heb ik afgedicht nu lekt hij niet meer.
groetejes Tim

markdekker (0), 16 jaar geleden

Bij mij zit het alleen boven de 2 achterlichten, zowel links als rechts komt het naar beneden...en ben er nog steeds niet achter waar het nou doorheen komt...toch maar eens achter in mijn auto gaan liggen en dan iemand met een tuinslang op bepaalde plekken laten spuiten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi Coupe of stel zelf een nieuwe vraag.