Audi A4: audi a4

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 of 2.0

ik wil een audi a4 station kopen van ongeveer bouwjaar 1999 tot 2002 nu wil ik graag weten of deze auto s veel problemen hebben en waar ik op moet letten als ik er 1 ga kopen.hebben deze auto kwaaltjes en of dingen die standaard veel of vaak kapot gaan.graag uw reactie

roysim

Geplaatst door roysim (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Audi A4? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

audia4 (0) PRO, 17 jaar geleden

Gas is om op te koken, maar als je persee gas wilt, neem dan de 2.0 liter 8 kleps uitvoering. De 1.8 heeft een 20kleps cilinderkop en deze is mindergeschikt voor gas. (verhoogde temperatuur in een cilinderkop die al een gatenkaas is, met een fors hoge revsieprijs)

Maar ehh, ze hebben van die fijne diesels in de A4; overweeg het; ga er eens mee rijden (het moet natuurlijk wel kostentechnisch haalbaar zijn dan)

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Als je voor een A4 wilt gaan zou ik een diesel nemen,deze motoren zijn (vind ik persoonlijk) veel beter dan de benzine motoren.

Je kan natuurlijk ook gaan voor goedkoper en iets wat minder snel stuk gaat zoals een japanse auto.
Maar ja,smaken verschillen....

Ricky,

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Audi A4 of stel zelf een nieuwe vraag.